Bent u op zoek naar een werknemer met specialistische kennis, of naar andere flexibele personeelsoplossingen? Wij weten als geen ander dat de juiste match meer omvat dan enkel een goed CV. De kracht van Harvest Recruitment is om die persoon te vinden die het onderscheid maakt binnen de organisatie. Het is onze missie om u als opdrachtgever daarin compleet te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor Werving en Selectie, Detachering en Uitzending. In alle diensten onderscheiden wij ons door persoonlijk maatwerk en advies voor al onze klanten. Wij stellen de visie, persoonlijke groei, ambitie en passie van alle betrokkenen centraal en helpen u om de juiste verbinding met uw specialisten te vinden.

Wij vinden uw topspeler
Vergelijk het met de sport. Wij scouten uw topspeler, en kijken daarin verder dan de standaard omgeving en eigenschappen. Wellicht is uw speler nog onontdekt, onbewust en op een locatie waar niemand anders ze ziet. Door onze unieke methodiek mogen wij u een duurzame samenwerking garanderen.

Wij bieden specialisten en werkgevers de beste oplossing voor hun persoonlijke situatie om zo samen tot een gemeenschappelijk doel te komen.


Onze dienstverlening
U kunt bij ons terecht voor:
Werving en Selectie, Detachering en Uitzending. In alle diensten onderscheiden wij ons door persoonlijk maatwerk en advies voor al onze klanten. Wij stellen de persoonlijke groei, ambitie en passie van alle betrokkenen centraal.

Ontvangt u graag inzicht in wat Harvest Recruitment voor u kan betekenen? Bel of mail ons gerust via +31 6 26 11 62 93 of info@harvestrecruitment.nl

Sterk netwerk beschikbare professionals

Wij hebben een enorm netwerk opgebouwd van kandidaten met buitengewoon talent en potentie, en maken gebruik van verschillende wervingskanalen.