Ons Wervingproces

Snel de juiste kandidaten op gesprek

Door ons netwerk van sales & marketing professionals en onze toegang tot verschillende wervingskanalen weten wij snel een selectie te maken van geschikte kandidaten voor de openstaande functie in uw bedrijf.

Persoonlijke consultant

U krijgt persoonlijk een consultant toegewezen die zorg draagt voor de gehele werving- en selectie opdracht. Allereerst is het van belang dat wij inzicht krijgen in uw wervingsbehoeften. Via een oriënterend gesprek krijgen wij inzicht in het gewenste functieprofiel en uw bedrijfscultuur. Met dit profiel gaan wij de markt op en benaderen de beste professionals.

Gegarandeerd de juiste professional voor uw bedrijf

Middels ons doelgerichte werving- en selectie proces kunnen wij de beste professionals voor de functie selecteren en aan u voorstellen, zodat u de juiste professional voor uw bedrijf kunt kiezen. Mocht de kandidaat uw organisatie onverhoopt binnen drie maanden verlaten, dan zorgen wij kosteloos voor een nieuwe professional.

Geen match, geen betaling

Als resultaatgerichte organisatie brengen wij geen kosten in rekening voor het zoeken van uw geschikte professional. Er worden alleen kosten in rekening gebracht bij een succesvolle plaatsing. Vanaf het moment dat de arbeidsovereenkomst is getekend ontvangt u de factuur van ons.

Soliciteer nu op onze vactures

Harvest Recruitment beschikt over een groot netwerk van commercieel talent en maakt gebruik van verschillende wervingskanalen.

Vacatures
Contact