Snel de juiste kandidaten aan tafel
Door ons grote netwerk en onze toegang tot verschillende wervingskanalen weten wij snel een selectie te maken van geschikte kandidaten voor de openstaande functie in uw bedrijf.

Uw eigen persoonlijke consultant
U krijgt persoonlijk een consultant toegewezen die zorg draagt voor de gehele werving- en selectie opdracht. Allereerst is het van belang dat wij inzicht krijgen in uw wervingsbehoeften. Via een oriënterend gesprek krijgen wij inzicht in het gewenste functieprofiel en uw bedrijfscultuur. Met dit profiel gaan wij de markt op en benaderen de beste professionals.

Gegarandeerde match tussen professional en bedrijf
Middels ons doelgerichte werving- en selectie proces kunnen wij de beste professionals voor de functie selecteren en aan u voorstellen, zodat u de juiste professional voor uw bedrijf kunt kiezen. Mocht de kandidaat uw organisatie onverhoopt binnen drie maanden verlaten, dan zorgen wij kosteloos voor een nieuwe professional.

Geen match, geen betaling
Als resultaatgerichte organisatie brengen wij geen kosten in rekening voor het zoeken van uw geschikte professional. Er worden alleen kosten in rekening gebracht bij een succesvolle plaatsing.

Ontvangt u graag inzicht in wat Harvest Recruitment voor u kan betekenen? Bel of mail ons gerust via +31 6 26 11 62 93 of info@harvestrecruitment.nl

Sterk netwerk van beschikbare professionals

Wij hebben een enorm netwerk opgebouwd van kandidaten met buitengewoon talent en potentie, en maken gebruik van verschillende wervingskanalen.