Door de dynamiek van de huidige arbeidsmarkt wijzigt ons vacatureaanbod dagelijks. Vind u de baan die u zoekt niet in ons huidige aanbod? Stuur ons dan een open sollicitatie, of neem direct contact op. Bent u er nog niet helemaal over uit waar u naar op zoek bent? Ook daarin kunnen wij u begeleiden. Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen.

Persoonlijk carrièreplan
Bent u klaar voor een volgende stap in uw carrière? Wellicht van plan om een switch te maken in uw huidige baan, of bent u zich aan het oriënteren naar de verschillende mogelijkheden die er zijn? Wij helpen u daar graag bij door een persoonlijk gesprek aan te gaan waarin wij zullen achterhalen wie de persoon achter de CV is: Wat zijn uw ambities, uw competenties en hoe is uw persoonlijkheid. Waar wordt u gelukkig van? Samen zoeken wij naar de beste keuze voor u.

Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van interessante en moderne organisaties waar wij met regelmaat nieuwe mensen plaatsen. De vakgebieden waarin wij ons specialiseren zijn Sales, Marketing, Finance, Inkoop en Logistiek. Wij onderscheiden ons in het niveau van persoonlijk maatwerk en advies dat we leveren aan al onze klanten en specialisten. Wij zijn er voor u en wij staan met u.

Laat uw CV achter

Laat hier uw CV achter. Na het ontvangen van uw gegevens, zullen wij binnen 24 uur contact met opnemen.

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 128 MB.
Toegestane typen: .pdf, .doc, .docx

Soliciteer nu op onze vactures

Wij plaatsen bij interessante bedrijven zowel junior, medior en senior professionals op het gebied van Sales, Marketing, Finance, Inkoop en Logistiek.