Harvest Recruitment levert duurzame en flexibele personeel oplossingen voor klanten. Onze missie is om enerzijds professionals op weg te helpen hun droomcarrière na te jagen. Anderzijds voegen wij waarde toe aan de bedrijfsresultaten van opdrachtgevers door het creëren van de juiste verbinding met hun specialisten. Het komt neer op het maken van de juiste match tussen specialist en werkgever. Wij kijken verder dan ervaring en ambitie en bieden de kennis en betrouwbaarheid die hierbij horen.

Sterk netwerk professionals en opdrachtgevers
Harvest Recruitment heeft een enorm netwerk opgebouwd van kandidaten met buitengewoon talent en potentie, en maakt gebruik van verschillende wervingskanalen. Wij brengen talentvolle professionals samen met interessante opdrachtgevers en plaatsten zowel junior, medior als senior professionals. Onze ervaring ligt binnen de vakgebieden Sales, Marketing, Finance, Inkoop en Logistiek.

Duurzame samenwerking
Als expert binnen het veld weten wij dat de huidige evolutie op de arbeidsmarkt weinig zekerheden kent. Om vooruitgang te kunnen bieden vinden wij een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers ontzettend belangrijk. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, en creëren wederzijds vertrouwen. Dit resulteert in het leveren van toegewijde en gepassioneerde kandidaten die passen bij de visie van het bedrijf.

De huidige uitdagingen binnen de markt, en de uitdagingen die ons nog te wachten staan, zien wij als kansen om impact te kunnen maken. Wij staan klaar voor u.


De volgende waarden zijn belangrijk voor ons:

Ontvangt u graag inzicht in wat Harvest Recruitment voor u kan betekenen? Bel of mail ons gerust via +31 6 26 11 62 93 of info@harvestrecruitment.nl

Soliciteer nu op onze vactures

Harvest Recruitment beschikt over een groot netwerk van commercieel talent en maakt gebruik van verschillende wervingskanalen.