Over Harvest Recruitment

Onze missie

Onze missie is om enerzijds professionals op weg te helpen hun droomcarrière na te jagen en anderzijds werkgevers hun bedrijfsresultaten te zien verbeteren. Dit doen wij door de juiste match te maken tussen professional en werkgever, zodat zij succesvol hun doelen kunnen verwezenlijken. Wij kijken verder dan ervaring en ambitie. Wij selecteren tot in detail dé professional die perfect pas binnen de functie en binnen het bedrijf.

Groot netwerk aan professionals

Harvest Recruitment heeft een enorm netwerk opgebouwd van kandidaten met buitengewoon talent en potentie, en maakt gebruik van verschillende wervingskanalen. Wij plaatsen bij interessante bedrijven zowel junior, medior en senior professionals op het gebied van Sales, Marketing, Finance, Inkoop en Logistiek.

Duurzame samenwerking

Harvest Recruitment vindt een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers belangrijk. Een duurzame relatie wordt opgebouwd door toegewijde en gepassioneerde kandidaten te leveren die qua karakter passen bij de opdracht gevende organisatie.

De volgende waarden zijn belangrijk voor ons:

Soliciteer nu op onze vactures

Harvest Recruitment beschikt over een groot netwerk van commercieel talent en maakt gebruik van verschillende wervingskanalen.

Vacatures
Contact