Over Harvest Recruitment

Het is onze missie om de juiste sales en marketing professionals met de juiste werkgevers samen te brengen, zodat zij succesvol hun doelen kunnen verwezenlijken. Wij geloven dat het van essentieel belang is dat de juiste professional op de geschikte plek zit om het gewenste succes te bewerkstelligen en veranderingen teweeg te brengen. Het zijn de mensen in het bedrijf, die het bedrijf maken tot wat het is.

Harvest Recruitment beschikt over een groot netwerk van commercieel talent en maakt gebruik van verschillende wervingskanalen. Wij plaatsen bij interessante bedrijven zowel junior, medior en senior sales & marketing professionals. Harvest Recruitment vindt een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers belangrijk. Een duurzame relatie wordt opgebouwd door kandidaten te leveren die voor een langere tijd in de organisatie blijven. De kandidaten die wij voorstellen aan opdrachtgevers vallen op door hun gedrevenheid en passie dat zij voor het sales of marketing vak hebben.

Onze passie is om enerzijds professionals op weg te helpen hun droom carrière na te jagen en anderzijds werkgevers hun bedrijfsresultaten zien te verbeteren. Dit kan alleen als de professional op de geschikte plek zit. Harvest Recruitment werft en selecteert de professional die perfect in het bedrijf past. De volgende waarden zijn belangrijk voor ons:

Excellentie: in alles wat we doen werken we hard, in overeenstemming, met doorzettingsvermogen en passie voor het succes van onze professionals en opdrachtgevers.

Integriteit: bedrijfsbeslissingen worden gemaakt op basis van open communicatie, rechtvaardigheid en transparantie.

Klantgericht: wij geloven dat als we klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden, we een duurzame relatie met onze klanten kunnen opbouwen. Het succes van onze klanten, professionals en medewerkers staan op de eerste plaats, dit is ons belangrijkste bedrijfsdoel.